PRAYER-WHEEL PROJECT

Köszönet

imamalmok

Pórffy Andrásnak - mert, amikor elmondtam neki az ötletet, ő rögtön Czakó Petihez irányított, sőt eljött velem a Buddhista Főiskolára az első megbeszélésre.

Czakó Péternek - mert Ő is beszélt az egyház vezetőivel

Mireisz Lászlónak és Kalmár Csabának (A Tan Kapuja Buddhista Egyház) - mert meghallgattak, az elképzelés tetszett nekik, és végül a kezembe nyomták az iskola imamalmát.

Csögyal Tenzinnek - a Buddhista Főiskola tibeti származású oktatójának, aki az imamalom tibeti rítusú felszentelését elvégezte.

Cégtársamnak, Gráf Istvánnak (és a Glia harcosainak [Heninek,Keminek,Ritának]) mert nem mondták - legfeljebb csak gondolták -, hogy ez hülyeség, hanem segítettek, nem is keveset, és ennek eredménye a malom informatikai része.

Barátomnak, Srankó Attilának aki teljesen magáénak tekintette a projektet, és ott segített, ahol csak tudott. A csavarok, forrasztások és a motor vezérlés mind az ő keze munkáját dícsérik.

imamalmok

Papámnak, aki csak a hátam mögött mondta a feleségemnek: „Na, már megint mit talált ki!” Viszont szemtől-szembe esztergált, hegesztett, hogy rendesen forogjon mindaz, aminek forognia kell.

Oláh Zitának és Végh Józsefnek - akik megírták az Oh Mani Padme Hung-os szöveget.

Az ismeretlen designernek, aki feketére rajzolta a hátteret!És persze minden kattintónak !

English version Glia Bookmark and Share